تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 2 دسامبر 2021 - 21:19
کد خبر : 137651

عظمت تاریخ روحانیت استان بوشهر باید شناخته شود

عظمت تاریخ روحانیت استان بوشهر باید شناخته شود

ایسنا/بوشهر نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: عظمت تاریخ روحانیت استان بوشهر باید شناخته شود و قطب حوزوی کشور و حوزه خلیج فارس شود که این امر مستلزم رشد علمی طلاب و روحانیون است. ظهر امروز چهارشنبه جمعی از ملبسین حوزه علمیه امام خمینی (ره) بوشهر با آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در

عظمت تاریخ روحانیت استان بوشهر باید شناخته شود

ایسنا/بوشهر نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: عظمت تاریخ روحانیت استان بوشهر باید شناخته شود و قطب حوزوی کشور و حوزه خلیج فارس شود که این امر مستلزم رشد علمی طلاب و روحانیون است.

ظهر امروز چهارشنبه جمعی از ملبسین حوزه علمیه امام خمینی (ره) بوشهر با آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر دیدار کردند.

آیت الله صفایی بوشهری در بخش نخست بیانات خود ضمن تبریک سالروز بعثت پیامبر گرامی اسلام «صلی الله علیه و آله و سلم»، به بیان عظمت پیامبر اکرم «صلی الله علیه و آله و سلم» پرداخته و در ادامه چند نکته اخلاقی و تربیتی بیان نمود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به بزرگی و تاریخ روحانیت استان بوشهر، اظهار کرد: عظمت تاریخ روحانیت استان بوشهر باید شناخته شود.

امام جمعه بوشهر ادامه داد: در طول تاریخ هر چند استان بوشهر به عنوان یک قطب حوزوی مطرح نبوده اما دارای شخصیت هایی بود که اگر در شهرهایی مثل قم و نجف بودند بی تردید از أعلام واقعی بودند مثل علامه بلادی و شیخ حسن آل عصفور.

وی با بیان اینکه در سال های اخیر کارهای بزرگی در عرصه روحانیت و حوزه های علمیه در استان انجام گرفته، افزود: در ده سال اخیر بیش از ۱۶۳ هزار متر حوزه در استان بوشهر ساخته شده که در کشور بی نظیر است.

آیت الله صفایی بوشهری تصریح کرد: هم اینک رشد علمی روحانیت استان به درجه ای رسیده که برخی از کتاب های حوزه توسط اساتید بوشهری نوشته می شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تأکید بر توجه بیشتر طلاب به درس و پژوهش، بیان کرد: استان بوشهر باید قطب حوزوی کشور و حوزه خلیج فارس شود و این امر مستلزم رشد علمی طلاب و روحانیون است.

وی با بیان اینکه مکتب ولاییِ حوزوی هم دانش و هم ولایتمداری است، تأکید کرد: طریقت طلاب باید اخلاق محوری، دانش، پارسایی، زهد، بصیرت، ولایتمداری و هزینه کردن خود برای اسلام، ایران و حوزه باشد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها