تاریخ انتشار : سه‌شنبه 26 اکتبر 2021 - 16:01
کد خبر : 21954

وبینار «نقش فراوری‌های غذایی در امنیت غذایی» برگزار می‌شود

وبینار «نقش فراوری‌های غذایی در امنیت غذایی» برگزار می‌شود

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران و انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه محقق اردبیلی با همکاری انجمن‌های سراسر کشور، وبینار آنلاین کشوری «نقش فراوری‌های غذایی در امنیت غذایی» را برگزار می‌کند.  غذا از جمله نیازهای بنیادی بشری و یک موضوع راهبردی است و امروزه تامین غذای سالم برای جامعه تنها با

وبینار «نقش فراوری‌های غذایی در امنیت غذایی» برگزار می‌شود

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران و انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه محقق اردبیلی با همکاری انجمن‌های سراسر کشور، وبینار آنلاین کشوری «نقش فراوری‌های غذایی در امنیت غذایی» را برگزار می‌کند.

 غذا از جمله نیازهای بنیادی بشری و یک موضوع راهبردی است و امروزه تامین غذای سالم برای جامعه تنها با سلامت تن و روان جامعه مرتبط نیست بلکه به یک عاملی مهم در موازنات و معادلات سیاسی بین المللی تبدیل شده است.

تبدیل و فرآوری مواد غذایی از جمله صنایع مولد و راهبردی است که نقش مهمی در امنیت غذایی و ایجاد ارزش افزوده فرآورده‎های کشاورزی دارد.

این وبینار با حضور و ارائه دکتر فاطمه قنادی اصل ـ متخصص تغذیه، هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی، روز پنجشنبه ششم آبان ماه، ساعت ۱۷ الی ۱۹، به صورت آنلاین در بستر ادوب کانکت برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره واتساپ ۰۹۱۴۸۶۳۴۲۰۶ و شناسه F_rostami۹۹@ اقدام کنند.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.