کدام روش پخت سبزیجات مفیدتر است؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص فواید روشهای پخت سبزیجات توضیحاتی ارائه کرد. دکتر آناهیتا منصوری با اشاره به روشهای متداول پخت سبزیجات، اظهار کرد: اگر برخی افراد فکر میکنند که “سرخ کردن” سبزیجات بدترین روش پخت آنها است، باید نکته تازهای بیاموزند. وی افزود: سبزیجات دارای ویتامینهای محلول در آب شامل ویتامینهای
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص فواید روشهای پخت سبزیجات توضیحاتی ارائه کرد.
دکتر آناهیتا منصوری با اشاره به روشهای متداول پخت سبزیجات، اظهار کرد: اگر برخی افراد فکر میکنند که “سرخ کردن” سبزیجات بدترین روش پخت آنها است، باید نکته تازهای بیاموزند.
وی افزود: سبزیجات دارای ویتامینهای محلول در آب شامل ویتامینهای گروه B و C و ویتامینهای محلول در چربی شامل ویتامینهای A، D، E، K هستند.
منصوری بیان کرد: ویتامینهای محلول در آب بر اثر گرما، تا حدودی تخریب میشوند بنابراین در صورت نیاز به بخارپز کردن سبزیجات، بهتر است نکاتی رعایت شوند. در این مورد، دما و مدت پخت سبزیجات باید کم باشد و از آب کم برای پخت استفاده شود.
وی افزود: از طرف دیگر، میزان جذب ویتامینهای محلول در چربی موجود در سبزیجات در صورت پختن و به خصوص وقتی با روغن سرخ میشوند، در بدن بیشتر میشود بنابراین پخت سبزیجات حتی سرخ کردن آنها سودمندی خاص خود را دارد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی توصیه کرد: با توجه به اینکه روشهای مختلف پخت سبزیجات فواید خاص خود را دارد بهتر است میزان مصرف این گروه غذایی افزایش یابد و از روشهای مختلف برای پخت سبزیجات استفاده کرد.
منبع: ايسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0