تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 19 آگوست 2021 - 22:28
کد خبر : 3312

به دنبال نهادینه سازی پیشگیری در جامعه هستیم/ جهاد دانشگاهی، پشتوانه علمی خوب برای حوزه اجتماعی

به دنبال نهادینه سازی پیشگیری در جامعه هستیم/ جهاد دانشگاهی، پشتوانه علمی خوب برای حوزه اجتماعی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: به دنبال نهادینه سازی پیشگیری در سطح جامعه هستیم و باید پیشگیری در تمام ابعاد و مکان ها نهادینه شود و در این صورت تاثیرگذاری بسیار خوبی خواهد داشت و بهترین پشتوانه این کار، جامعه علمی و دانشگاهی است. “سیدمهدی قویدل” امروز 23 مردادماه

به دنبال نهادینه سازی پیشگیری در جامعه هستیم/ جهاد دانشگاهی، پشتوانه علمی خوب برای حوزه اجتماعی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: به دنبال نهادینه سازی پیشگیری در سطح جامعه هستیم و باید پیشگیری در تمام ابعاد و مکان ها نهادینه شود و در این صورت تاثیرگذاری بسیار خوبی خواهد داشت و بهترین پشتوانه این کار، جامعه علمی و دانشگاهی است.

“سیدمهدی قویدل” امروز 23 مردادماه در نشست با رییس و معاونان جهاد دانشگاهی استان کرمان و خبرنگاران خبرگزاری های ایسنا و ایکنا با گرامیداشت چهل و یکمین سال تاسیس جهاد دانشگاهی و روز خبرنگار اظهار کرد: جامعه ای پویاست و به رشد، بالندگی و توسعه همه جانبه می رسد که در راستای ارتقاء مسئولیت های اجتماعی بتواند گام بردارد و هفته امر به معروف و نهی از منکر به معنی اوج مسئولیت اجتماعی است.

وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی یکی از ابتکارات نظام اسلامی است، افزود: علم موضوع مهمی است و برای سطح سواد و دانش جامعه، رهبر کبیر انقلاب فرمود باید جهادگونه کار کنیم.

قویدل تصریح کرد: جامعه ای که یکی از ارکان مهم آن موضوع دانش و مبتنی بر اقدامات دانش بنیان باشد، به دنبال جلب مشارکت های مردمی باشد و از ظرفیت های مردمی در ارتقاء مسئولیت های اجتماعی به نحو احسن استفاده کند، به رشد و بالندگی می رسد.

معاون دادگستری استان کرمان بیان کرد: اقتصاد مقاومتی به معنی کشف و شناسایی ظرفیت ها و توانمندی ها، تکیه بر داشته های خود، تقویت جامعه، نظام و ارکان جامعه بر مبنای ظرفیت های داخلی است.

وی افزود: ما در طول عمر انقلاب با سختی های زیادی از جمله جنگ، تحریم و … مواجه شدیم اما با تکیه به اقتصاد مقاومتی به جایی رسیدیم که دشمن می داند چاره ای جز عقب نشینی ندارد و این جز با پیشگامی و پیش قدمی اهل علم محقق نمی شود.

قویدل با اشاره به ارتباط تنگاتنگ رسالت رسانه و آسیب های اجتماعی تصریح کرد: همه فرهیختگان و نخبگان که دغدغه مند هستند باید به دنبال این باشند که آسیب های اجتماعی را به دغدغه اجتماعی تبدیل کنند و اگر این موضوع پیاده و برای آن راهکار داده شود، بی تفاوتی های سطوح مختلف جامعه در سطح عام و خاص تبدیل به مشارکت مردم و افزایش مسئولیت های اجتماعی می شود.

وی بیان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در راستای یکی از ماموریت های قوه قضائیه و با برنامه های علمی و مبتنی بر نظریات کارشناسی فعالیت می کند و براساس قانون خواستار مشارکت همه دستگاه های اجرایی، نهادهای فرهنگی و علمی را در پیشگیری از آسیب ها است تا بتوانیم برای کاهش وقوع جرم در جامعه کار کنیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش گفت: اکنون جامعه پذیرش مجازات های سزاگرایانه را ندارد و باید به سمت عدالت ترمیمی و تعامل میان نهادی برویم و بتوانیم از ظرفیت علمی در کاهش آسیب ها و جرائم استفاده کنیم.

وی افزود: رسانه ها رکن مهمی در این زمینه هستند و نقش بسیار مهمی در ارتقاء سواد رسانه ای برای استفاده از ظرفیت های فضای مجازی و ارتباطات نوین دارند.

قویدل تصریح کرد: اگر ما به دنبال تغییر نگرش در جامعه باشیم، می توانیم به تغییر رفتار هم امیدوار باشیم.

وی با اشاره به اینکه برنامه هایی که داریم پیشگیرانه و به نوعی توانمندسازی و بازاجتماعی مجرمین و معتادین است، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی پشتوانه علمی خوبی برای همکاری با حوزه اجتماعی است.

معاون دادگستری استان کرمان گفت: بازاجتماعی کردن مجرمان و متهمان مسئله مهمی است و در بحث جلوگیری از حاشیه نشینی از سال قبل به صورت جد ورود کردیم و در توانمندسازی جوامع روستایی، ضمن اینکه سهم هر دستگاه مشخص شده و طرح جهاد دانشگاهی طرح خوبی است و می تواند در راستای مصوبات کار را پیش ببرد.

وی افزود: هیئت های اندیشه ورز را در معاونت اجتماعی دادگستری تشکیل داده ایم و می توانیم با تعامل از ظرفیت علمی همکاران جهاد دانشگاهی در راستای رسیدن به اهداف و برنامه ها استفاده کنیم.

قویدل با اشاره به اینکه دستورالعمل نحوه مشارکت های مردمی و نحوه تعامل با نهادهای مردمی را داریم، تصریح کرد: دفاتر تسهیلگری در کرمان اقدامات خوبی داشته اند و یکی از جاهایی که توانستیم برنامه ها را در حاشیه شهر پیاده کنیم، همکاری دفاتر تسهیلگری بود.

وی بیان کرد: به دنبال نهادینه سازی پیشگیری در سطح جامعه هستیم و باید پیشگیری در تمام ابعاد و مکان ها نهادینه شود و در این صورت تاثیرگذاری بسیار خوبی خواهد داشت و بهترین پشتوانه این کار، جامعه علمی و دانشگاهی است.

معاون دادگستری استان کرمان بیان کرد: طرح اورژانس قضائی را در استان کرمان تدوین کرده ایم تا هر اختلاف کوچکی به مراجع قضائی کشیده نشود و با ظرفیت مصلحین و معتمدین این مسائل حل شود.

به گزارش ایسنا، “مهدی بازمانده” رییس جهاد دانشگاهی استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به چهل و یکمین سال تاسیس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: این نهاد خدمات ارزنده ای را در کل کشور در حوزه های مختلف آموزشی، فرهنگی و پژوهشی داشته و دارد و مسیری که جهاد دانشگاهی طی می کند، مسیر خودکفایی و اتکا به تولید داخل است.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت خبرگزاری های ایسنا و ایکنا عنوان کرد: خبرگزاری ایسنا یکی از برجسته ترین خبرگزاری ملی و بین المللی است و همه می دانیم که اگر فعالیت رسانه ها نباشد، همه جا محکوم به نابودی است.

بازمانده با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری این نهاد با معاونت اجتماعی دادگستری استان کرمان عنوان کرد: امیدواریم در حاشیه شهر طرح پژوهشی را که راهکارهای عملیاتی در زمینه پیشگیری از وقوع جرم دارد، اجرایی کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی آماده همکاری در همه حوزه ها با معاونت اجتماعی است و نگاه تعاملی داریم تا بتوانیم مشکلی از مشکلات شهرستان و استان کرمان حل کنیم.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها